Bejelentkezés

Bezár

Általános szerződési feltételek

A vásárlás feltétele

Az 1001patika.hu webáruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a vásárló minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását a vásárlási folyamat végén a "Megrendelem" gombra kattintva fogadja el.

A rendelés elküldése nem minősül írásban megkötött szerződésnek, hanem rendelésnek. Ez a megrendelés akkor válik érvényes szerződéssé, ha visszaigazoltuk megrendelését.

A megrendelések regisztrált felhasználók esetén utólag is megtekinthetők belépés után az oldal tetején található személyes menü korábbi vásárlásaim menüpontban.

Webáruházunk nyelve magyar, információk csak magyar nyelven érhetők el, megrendelések csak magyar nyelven adhatók le.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

Az elektronikus szerződéskötés lépéseit a linkre kattintva olvashatja el.

Vásárlási módok

Személyesen veszi át a megrendelt árut: a megrendelő az Interneten leadott rendelés után visszakapott visszaigazolást követően bejön a kiválasztott boltunkba, s hagyományos módon vásárol. Az Interneten leadott rendelés előnye, hogy a visszaigazolt terméket előre megrendeljük a nevére, így biztos lehet abban, hogy időközben nem fogy el,  Üzleteinkben 3 munkanapig tudjuk félre tenni a terméke(ke)t.

Futárszolgálat viszi ki az árut, akkor szállítási címnek olyan címet kell megadni, ahol a megbeszélt napon (hétfő-péntek) 9 és 16 óra között mindig tartózkodik valaki, aki átveszi a csomagot, s az ellenértékét a futárnak kifizeti. A csomag oldalán egy átlátszó tasakban találja a számlát. (kisebb csomag esetén a dobozban). A számlázási címnek nem kell megegyezni a szállítási címmel. Ha a futár érkezésekor nincs aki átvegye az árut, a futár cég a küldeményt visszaszállítja nekünk. Ha az adatai közt megadja mobil telefonszámát, a futár szükség esetén felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szállítási határidő: a megrendelt terméke(ke)t 1-5 munkanapon belül  szállítjuk az ország bármely pontjára. Természetesen ettől eltérő szállítási dátumot is tudunk egyeztetni.

Ha nagyméretű terméket rendel (30kg felett), csak akkor tudjuk a rendelést teljesíteni, ha valaki tud segíteni a sofőrnek a csomagot a teherautótól a lakásba bevinni.

Kiszállításkor csak sértetlen csomagot vegyen át. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, úgy erről vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméke(ke)t ne vegye át. A csomag átvétele után a hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető.

Ha Ön átutalással fizet, az árut akkor tudjuk átadni, ha a bankszámlánkon látjuk az átutalt összeget.

Garancia és szavatosság

Az eladó az általa eladott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát, illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet]

Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett. Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan gyári hibás. Az eladó tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni.

Személyes adatok kezelése

Az eladó birtokába került mindennemű személyes adatra vonatkozóan az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A személyes adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

Az eladó a vásárlók adatait kizárólag a vásárlás teljesítése, és a vásárlási feltételeinek későbbi bizonyításának érdekében, illetve a látogató által kért hírlevél rendelkezésre bocsátása érdekében tárolja, illetve használja fel.

Adatok átadása harmadik félnek csak és kizárólag abban az esetben fordulhat elő, ha a harmadik fél azt a vásárlás teljesítése érdekében, mint alvállalkozó a vásárlással összefüggő részfeladatának teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges módon fel kell, hogy használja és ebben az esetben is csak és kizárólag azon adatok átadásáról lehet szó, melyek a részfeladat teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek (például a kiszállítást végző alvállalkozó esetében a szállítási cím és az átvételre jogosult személy nevének megadása). Az esetlegesen alkalmazott alvállalkozókra ugyanúgy kötelező érvényűek az Adatvédelmi törvény előírásai.

A felelősség korlátozása

Az eladó nem vállal semminemű felelősséget az 1001patika.hu webáruházhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Az eladó fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen üzletszabályzatot is), ami az 1001patika.hu webáruházban található, így a termékeket, azok leírását, a termékek alap vagy akciós árát. Az 1001patika.hu webáruházzal kapcsolatos mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért az eladó semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az Aranyhajó Patika Kft. nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért és azért, hogy azok az Ön által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben Önt terheli.

Ennek megfelelően az Aranyhajó Patika Kft. nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Önnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Sajnos minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy termék ára esetleg téves, ebben az esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) egyeztetünk Önnel.

Regisztrált felhasználónk rendeléskor megbízza az Aranyhajó Patika Kft.-t, hogy helyette a rendszerben általa megjelölt  termékeket szerezze be, szállítsa számára házhoz a megbízáskor megadott címre. A rendelés teljesítése érdekében az Aranyhajó Patika Kft. a megbízó érdekében, de a saját nevében megrendeli a terméket és azt a a megbízó részére kiszállíttatja/kiszállítja. Aranyhajó Patika Kft. ezen megbízás teljesítésekor szállítmányozóként szerepel.

Webáruházunkban minden 14. évét betöltött személy szabadon rendelhet vény nélkül kapható gyógyszereket, tápszereket, kötszereket, homeopátiás készítményeket, kozmetikumokat, étrend-kiegészítőket, de vényköteles gyógyszereket csak a külön fejezetben megadottak szerint rendelhet.

A rendelés teljesítésekor az Aranyhajó Patika  Kft. fokozottan ügyel a gyógyszerkiadás szabályainak betartására, különösképpen a 44/2004 sz. ESZCSM rendelet és a 98/2006 sz. Törvény előírásaira.
Az Aranyhajó Patika Kft. internetes webáruházában csak tizennegyedik életévét betöltött egyén regisztrálhat, rendelhet.

A rendszerben közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, az Aranyhajó Patika  Kft. a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesíti. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.
A megjelenített termékfotók nem minden esetben azonosak a szállított termékkel, a képek nem azonosítják egyértelműen a terméket, de utalnak rá.
Megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhozszállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.

Elállási feltételek:

A visszaigazolás előtt díjmentesen  elállhat vételi szándékától az alábbi módokon:

  • Telefonon
  • Email-ben
  • Személyesen üzletünkben

A kiszállított gyógyszerek cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.
Aranyhajó Patika Kft. az elmaradt teljesítés miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet. Amennyiben ez lehetséges, ilyen esetekben a megrendelés előtti állapot visszaállítására törekszik (átutalt díjak visszafizetése, receptek visszaszolgáltatása).
Az Aranyhajó Patika Kft fenntartja magának a jogot, hogy a házhoz szállítást indoklás nélkül visszautasítsa.
Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.
Aranyhajó Patika Kft. a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.

Kiszállítási díjak

A megrendelést postán adjuk fel, melynek díja a megrendelőt terheli. A szállítás díja 18.000 Ft alatti rendelés esetén 1500 Ft, ez felett a szállítás ingyenes.

Egyéb rendelkezések

Egyebekben a felek közötti kötelezettségek és jogok tekintetében a Ptk. és a 17/1999. Korm. r. szabályai az irányadók.

A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, nem jelentenek konkrét terápiás javaslatot és nem helyettesítik szakember felkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg kezelőoorvosát, vagy patikánkban gyógyszerészét!

A termékek mellett található fotók tájékoztató jellegűek, és nem minden esetben az adott termék képét jelenítik meg.

A nemzetközi online vitarendező fórum bejelentő címe: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vitás kérdések esetén a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület elérése:

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Név: Horváth László
E-mail cím:
 

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy az Aranyhajó Patika Kft. (9022 Győr, Jedlik Ányos u. 16.) adatkezelő által a www.1001patika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti rendelésnél!

Legfrissebb cikkeink

Minden, amit a koronavírusról tudni kell

Minden, amit a koronavírusról tudni kell

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben, mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat. A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig...
Hegkezelés

Hegkezelés

Mi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az...
Az aranyér és visszér

Az aranyér és visszér

Az aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók.

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Gyors kiszállítás
Külföldre is szállítunk
100%-ban magyar gyógyszerész tulajdonú patika

Bankkártyás fizetés szolgáltatónk:

Elfogadott bankkártyák:

Bezár