Bejelentkezés

Bezár

Kelo-cote Hegtapasz 15g 15g

Cikkszám: CV8336
Rendelhetőség: Rendelhető

Kiszerelés 15 db

8 710 Ft (6 858 Ft + ÁFA) (egységár: 580,67 Ft/db)
Darabszám
x
Kelo-cote Hegtapasz 15g 15g

Részletek

Kelo-cote® végre Magyarországon is
(Kelo-cote at last available in Hungary too)

A Kelo-cote termékcsalád, melyet hipertrófiás és keloidos hegek kezelésére fejlesztettek ki az Amerikai Egyesült Államokban, fő hatóanyaga a polisziloxán. A készítmény kapható 6, 15 és 60 grammos kiszerelésben kenhető gél formájában és 100 ml-es aerosol (spray) változatban is. Ez utóbbi rendkívül hasznos és praktikus gyermekek ill. égési sérülést elszenvedett felnőttek esetében, akiknek nagyon érzékeny vagy fájdalmas lenne a géllel történö kezelés.
A készítmények rendelkeznek természetesen európai uniós CE megfelelőségi tanusítvánnyal (CE mark, medical device grade I.) és amerikai FDA (Food and Drug Administration) forgalomba hozatali engedélyekkel is.

A Kelo-cotee az orvosok és a betegek által már 1998 óta közkedvelt hegkezelő gél, amely klinikailag bizonyítottan csökkenti a heg nagyságát és mérsékli a fájdalmat, az elszínezödést és a viszketést. Hatékonya hegek kialakulásának megelőzésében is. Mindez nagymértékben hozzájárul az önbizalom helyreállításához.
A Kelo-cotee szilikon gél fő összetevője egy nagy molekulasúlyú polisziloxán gél (ugyanaz, mint pl. a közismert Zeradermw gélé), mely levegő hatására egy majdnem láthatatlan légáteresztő és víztaszító filmréteget képez a bőrön. Eredményesen kezelhetők a készítménnyel régebbi hegek is, bár ez esetben kissé hosszabb kezelési idővel és lassúbb javulássallehet számolni.
Friss hegeknél a gél alkalmazása legalább 3 - 4 hónapig - ill. mindaddig, amíg még javulás tapasztalható - ajánlott.
Régebbi hegeknél, ill. nagyobb kiterjedésű erősen roncsolódott bőr gyógyulása során kialakult keloidok esetében a kezelés akár 1 évig is eltarthat.
Egyre több orvos javasolja azt, hogy ismert, ill. akár feltételezett keloid hajlam esetén a szilikon gél kezelést megelőzésképpen már akkor ajánlott elkezdeni, amikor a varratszedés megtörtént, ill. a var leesett és a seb már teljesen záródott (főleg műtétek, ill. más, bőrt ért traumák után, mint pl. égési, baleseti vagy egyéb sérülések esetén).
A hipertrófiás heg, ill. a keloid kialakulása akár teljesen megelőzhető is lehetne ezekben az esetekben.
Legújabb szakirodalmi adatok szerint frissen kialakult atrófiás (sorvadt, bemélyedt) hegek esetében is javulást eredményezhet a készítmény alkalmazása, mivel a bőr
fibroblaszt sejtjeinek működését normalizálja.
Teljesen normális sebgyógyulási hajlamú személyek is alkalmazhatják, mert a Kelo-cotes szilikon gél általánosságban minden bőrön lévő heg esetén szebb esztétikai eredménnyel járó gyógyulást vált ki.
Bárki használhatja, semmiféle kellemetlen mellékhatása nem ismert, amennyiben a használati útmutatóban leírtak szerint alkalmazzák.

Magyarországi forgalmazó:
(Distributor for Hungary)

MEDIMPLANT Kft.
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 1-2.

Gyártó
(Manufacturer)

A készítményeket az Advanced Bio Technologies (ABT) USA gyártja. (2003-tól 2007-ig egyébként a Dermatix nevű készítményt is ez a cég állította elő az európai forgalmazó részére. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a Kelo-cote összetétele megegyezik az említett időszakban a magyarországi patikákban kapható Dermatix készítményekével!)

A termék értékelése
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.

Utoljára nézett termékek

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti rendelésnél!

Termékek

Top termékek

Utoljára nézett termékek

Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti rendelésnél!

Legfrissebb cikkeink

Minden, amit a koronavírusról tudni kell

Minden, amit a koronavírusról tudni kell

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben, mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat. A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig...
Hegkezelés

Hegkezelés

Mi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az...
Az aranyér és visszér

Az aranyér és visszér

Az aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók.

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Gyors kiszállítás
Külföldre is szállítunk
100%-ban magyar gyógyszerész tulajdonú patika

Bankkártyás fizetés szolgáltatónk:

Elfogadott bankkártyák:

Bezár